Ik ben Hannes.

Heihei, ik ben Hannes

Ik ben bijna 20 jaar.

Ik heb 2 broers, Pieter-Jan en Mathijs. Ik ben de jongste.

Pieter-Jan , de gitaarspeler, woont samen met zijn liefje Sarah.

Mathijs ,de voetballer, woont nog bij mij thuis. Zijn liefje, Justine, komt regelmatig op bezoek.

Ik ben jarig op 27 februari en kijk daar elk jaar enorm naar uit. Ik feest namelijk graag. Een aperitiefje met mijn mama en papa, broers en schone zussen, familie en vrienden.

Ik zit heel graag op mijn kamer. Daar kijk ik naar F.C. De kampioenen terwijl ik aan het kleuren ben. Ik heb al een hele collectie kleurboeken voor volwassenen met heel veel geduld ingekleurd.

Om 20u.10 zie je mij steevast voor de televisie zitten om te kijken naar ….. thuis. Ook de oude afleveringen bekijk ik steevast.

Ik speel heel graag gezelschapsspelen. Uno met mijn broers, schone zussen en ouders en Monopoly met Stijn. Zo gezellig rond de tafel met een drankje vind ik heel fijn en gezellig.

Tafelen of uit eten gaan vind ik heel leuk, ik ben er altijd voor te vinden.

Vroeger was ik een echte padvinder. Ik was bij de Pallieters (VVKS).

Nu ga ik naar de activiteiten van De Stroom en Plan X. Als er fuif is zeg ik niet nee.

Ik loop momenteel nog school in De Hoge Kouter. Ik zou wel heel graag gaan werken. Daarom ben ik me al een stuk aan het voorbereiden. Ik ga nu al 2 dagen in de week op stage naar De Zandberg waar ik me kan uitleven in kunst. Waarom kunst? Ik ben graag creatief bezig. Meester Jan, meester Ted en juf Amelie van de Hoge Kouter hebben me altijd de vrijheid gegeven om mijn fantasie te gebruiken in de werkjes die we moesten maken. Vooral regenbogen en dolfijnen vond je meestal in mijn werkjes terug.

Ik ga elke week met mijn vriend Stijn zwemmen. Tot wel 30 lengtes zwemmen we onder begeleiding van Cornetje. Ook het aperitiefje achteraf vind ik altijd leuk, samen met mijn mama en Veerle, de mama van Stijn en meestal papa.

Ik ga ook heel graag op reis. Met mijn gezin of met Kazou, in de winter ga ik skiën, in de zomer naar de warmere streken (Spanje, Italië, Frankrijk) . Voor mij is het belangrijk dat het niet heel de tijd spelletjes zijn, iets bezoeken (musea, marktjes, terrasjes) genieten mijn voorkeur.

Ik speel graag toneel. Zo ben ik lid van een jeugdtoneelgezelschap. Dat vind ik heel leuk. Ik zou graag eens meespelen in een film.

Waarom Co-Living? Ik wil samen wonen met mijn vrienden. Mijn oudste broer woont al samen, mijn andere broer was op kot en zal ook samen wonen. Waarom ik dan niet? Ik kan ook zelfstandig zijn met begeleiding op maat. !!! k wil ook een eigen stek, maar wil die wel delen met mijn vrienden.

Kom je eens op bezoek? Mijn deur staat altijd open!!

Groetjes
Hannes