woonoplossing voor personen met een handicap?  bachelerproef van Elien
www.dop-wvl.be   Dienst OndersteuningsPlan West-Vlaanderen kan jou en de mensen die je wil betrekken in deze zoektocht ondersteunen.
www.gipso.be Vzw GiPSo is een advies- en coachingsorganisatie die woon- en dagbestedingsinitiatieven voor mensen met een beperking in Vlaanderen ondersteunt.
www.groepubuntu.org  Groep Ubuntu is een netwerkorganisatie die personen met een beperking ondersteunt in de regio Zuid-West-Vlaanderen
www.inclusieinvest.be  Inclusie Invest, Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met Sociaal Oogmerk dat aangepaste en betaalbare woningen bouwt voor mensen met een handicap.
www.thinkoutofthebox.be  Outofthebox-kinderen in een Outofthebox-droomhuis.
www.vaph.be   Het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH)
www.socialeinnovatiefabriek.be Denktank en databank voor Sociale Innovatie. Sociale Innovatie is een innovatieve oplossing op een maatschappelijk belangrijke uitdaging, die resulteert in een product, dienst,organisatiemodel en/of methode.
www.bijs.be BIJS , een thuis voor onze kinderen
www.honk.be Huis-Thuis-Toekomst, HONK bouwt voor een vriendengroep van jongeren met een beperking, een huis.
www.goededoelen.be Op Goededoelen.be vind je informatie, cijfers en nieuws over goede doelen in België. Als goed doel kan je je gratis registreren in de database